att ta emot en hyllning

I somras fick mitt hjärta ett glädjeskutt och ett leende och en värme spreds i hela min kropp. Den känslan hade jag tillgång till i flera dagar. Vad som hände? Jo, en av mina rugbyvänner skrev till mig på Facebook och hyllade mig. Så här skrev Bibi:

“Du har ditt företag och för att kunna hjälpa så många som möjligt är det självklart att du ska jobba på att få det att bära sig ekonomiskt, det vill jag vara tydlig med. Men när jag läste det här tänkte jag på dig för jag vet att det är här du har din absoluta grund. Tess Mabon, en av de riktigt stora människorna jag haft turen att möta i livet!”

Birgitta Nahnfeldt

Tack Bibi! För att du är du! För att du är en vän. För att du vågar hylla mig publikt! Tack <3

Att ta emot en hyllning kan många uppleva som svårt. En hyllning i form av en kort komplimang, ett ögonkast, ett leende eller som ovan ett par rader från ett hjärta till ett annat. Oavsett formen på hyllningen – se om du de kommande dagarna, veckorna kan tillåta dig att verkligen ta emot hyllningen precis som den är, utan att förminska dig. Inte idag, inte senare.

Kliv fram. Ta plats. Ta för dig.

Och letar du coach som många andra så kan du alltid kontakta mig.
Läs mer här om vad några av mina tidigare klienter sagt om mig.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *