Min röst – en av mina styrkor

Inte hade jag trott att de där önskemålen jag fått av tidigare kursdeltagare som vill ha mig och min röst i en liten app skulle ske på detta vis. Att jag skulle ta klivet och publicera meditationer på en app som Insight Timer. Där jag hittar mig själv som lärare. Som en av dagens tips i tipslistan.

Inom kort, redan nästa vecka, kommer du att finna 5 st inspelade meditationer av mig på just Insight Timer och min profil där. Två av dem är korta, mindre än 4 minuter. Två runt 15 minuter och en riktigt lång. Den där långa är en mindfulness och meditationspromenad på ca 40 minuter som du kan ta med mig ut i skogen i dina hörlurar och få uppleva en stund med mig i utforskande av skogen med hjälp av dina sinnen.

Varför Insight Timer?
1. Kostnadsfri app för både användare och lärare
2. Otroligt många olika språk, meditationer, musik och lärare att välja emellan
3. Du kan donera till de du gillar och följer (om du vill)
4. Jag når fler än de som finns i mitt nätverk
5. Lätt att publicera, eller först att skicka in för granskning, sedan publiceras det
6. Jag kan skapa kurser och publicera (de kostar dock)
7. Inkomst – japp, det är så fiffigt att jag som lärare inte bara får in inkomst av det som doneras till mig utan även via alla som lyssnar till mig. 🙂 Än så länge inga månadslöner direkt, men en liten uppskattning som jag gärna tar emot.

Min röst

Ja, den återkopplingen jag ofta får, förutom om mitt knöliga hår, är att min röst är så himla najs. En av mina styrkor jag vill nyttja mera. Dela mera. Så därav att jag numera försöker att publicera mer material på Insight Timer och även såklart i samspelet med Hunter i vår poddversion – Snippets: The Lovers Podcast.

Vad väntar du på?
In och lyssna till bra delarna. Både meditationerna OCH tlll vår podd!!
Seså, sätt fart 😉

PS: Just nu håller vi på att spela in en säsong (nummer 3) om Sex & Sånt. Snart släpper vi även den….

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snippets - The Lovers Podcast

10 säsonger
88 avsnitt
Välkommen att lyssna till oss!

Parcoaching

Längtar du efter att finna en ny stabil grund i din relation?
Är du redo att investera i din romantiska relation?