drömmer om sex

Dessa nätter under jullovet har varit hektiska i mina drömmar. Mycket som är fullt av detaljer, en del märkliga upplevelser, en del fina sekvenser och en del med riktigt mycket njutning. Om sex. Ja, inte bara att vi prioriterar sex i vår relation, maken och jag. Utan att jag dessutom ska drömma en massa om sex – ja, det känns lite hektiskt.

Jag vågar avslöja att allt jag drömmer om sex verkligen inte är för allas öron. Och allt är verkligen inte sådana sexupplevelser jag vill testa. Men en del tangerar mina önskemål, och de flesta innehåller någonting som jag har fantiserat om. Eller som vi fantiserat om tillsammans.

Så våra morgnar kanske är lite annorlunda mot era? Jag minns oftast väldigt mycket från mina drömmar och passar på att förgylla makens och mitt fantasiutbud genom att berätta allt jag minns från mina drömmar. Även såklart dessa om sex. Vi ler och skrattar gott åt alla tokigheter. Och lägger en eller annan idé på minnet till en framtida fantasi eller till och med något vi vill pröva på riktigt.

Det är inte alltid jag har drömt om sex, eller fantiserat så mycket om sex som jag gör nu förtiden. Minst en gång om dagen. För min egen skull. Hålla min sexlust och livslust levande genom att tillåta mig att fantisera, tänka, skriva och prata om sex. Precis som med vårt sexliv är detta en prioritering för mig. Att släppa fram och hålla lusten levande, så att när det ska älskas är inte startsträckan så lång. Snarare mjuk och behaglig.

Du minns väl att vi pratat om att vårt förspel startar vid den senaste orgasmen?
Med det förhållningssättet så bjuder vi in både oss själva och varandra i en lek och ett varande där sexlusten får ta större och tydligare plats. Det är en av våra idéer jag gärna vill bjuda er på. Tillåt er att släppa fram mer livslust och sexlust varje dag. Prioritera den. Om den får ta sin rättmätiga plats i hjärnan så kommer mycket med på köpet.
För du minns väl också att hjärnan är vårt största könsorgan?

PS. Ett litet tips om förspel….och ett annat om erotisk intelligens

2 Comments

 1. Robert

  Berätta mer detaljerat om drömmarna 😀

  Reply
  • therese@mabon.se

   Kanske en annan dag. Tills dess får du använda din fantasi. 😉

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snippets - The Lovers Podcast

10 säsonger
88 avsnitt
Välkommen att lyssna till oss!

Parcoaching

Längtar du efter att finna en ny stabil grund i din relation?
Är du redo att investera i din romantiska relation?